Project plan

Existing plan

   The initially two-bedroom apartment in the South of Paris has been renovated for a young couple as a one bedroom apartment. On the top floor of a eight story building, the client was seeking more light, and opening the space was the solution. Hence, the only enclosed space is the bedroom, which can be entered through a closet wall and the bathroom. The apartment is separated into an open living space, and a night area. The kitchen becomes a walkthrough space with its own identity, set on a platform. The graphic floor unfolds onto the kitchen wall and accentuates the feeling of a distinctive zone, although fully open to the entrance lounge area and the living room.

Apartment renovation
Location
: Vanves, France
Client: Private
Budget: 40 000€
Size: 47 m²
Status: Delivered